СватбиАко искате да направите сватбения си ден възможно най-запомнящ се, то сигурно търсите малко по-необичайно място за вашето тържество. Разположен в непосредствена близост до София и все пак заобиколен от изключително красива природа, Голф клуб и СПА „Св. София“ е идеалното романтично място за сватбата, за която сте мечтали. Нашият опитен и любезен екип ще се погрижи за всеки един детайл, така че вие да можете да се отпуснете и да се забавлявате в големия ден. Празнувайте със стил в елегантния Голф клуб и СПА „Св. София“, вкусете страхотната храна, приготвена специално за вас, и се наслаждавайте на отличните стандарти на обслужване. Очакваме ви с нетърпение в Голф клуб и СПА „Св. София“, за да създадем вашия перфектен ден.
За повече информация за провеждането на сватби в Голф клуб и СПА „Св. София“, моля, изтеглете подробните Сватбени пакети.

За контакти:
Oрганизатор събития
тел.: +359 888 501 509
events@stsofiagolf.com

ОфертиПартита и тиймбилдингиВ Голф клуб и СПА „Св. София“ сме се посветили на това да задоволяваме вашите нужди, независимо дали сме домакини на конференция или на частно събитие, за 15 или за 150 гости. Клубът разполага с достатъчно места за паркиране.

Голф клуб и СПА „Св. София“ е наистина уникално място за провеждане на бизнес срещи, семинари и тиймбилдинги, частни партита и тържества. Живописната и спокойна среда създава атмосфера, в която участниците могат да се отпуснат и да се съсредоточат върху целите си, като останат свежи и бодри след края на събитието.

Уединена, спокойна среда в атрактивно и удобно място с достатъчно места за паркиране.

Офертa

София голф клуб
София голф клуб
София голф клуб


Конферентни събитияКОНФЕРЕНТНАТА ЗАЛА „СВ. СОФИЯ” е с капацитет до 40 души. Подходяща е за провеждане на делови срещи и презентации.
Залата е оборудвана с мултимедиен проектор и екран, лаптоп, долби съраунд система, флипчартове и високоскоростен интернет.

ЗАЛА CONFERENCE & LOBBY е подходяща за конференции, семинари, обучения, презентации, коктейли и фирмени партита за между 40 и 100 гости. Пространството може да се конфигурира в зависимост от вашите желания. Залата се обслужва от прилежащия към нея конферентен бар. В нея има дневна светлина, безжичен интернет, екран, проектор, флипчарт, санитарен възел на етажа. Залата разполага и с тераса, която разкрива разкошна гледка към голф игрището на клуба.

Офертa

Български